tiistai 19. maaliskuuta 2013

Kohti kesää!



Ajoin nurmikon juuri oikeaan aikaan. Ah sitä ruohon tuoksua! Aurinko nousi; sekä minä että kissani lounastimme. Ja radiossa soi Neil Young.
 



Nick Cave &The Bad Seeds,
 Ruisrock 1997
Hetki sitten kuuntelin Neil Young And The Grazy Horsen levyn Psychedelic Pill, ensimmäisen levyn ja Niilo lauloi, "And every mornin´ comes the sun ". Aiemmin päivällä kuulin, että Neil tulee Hulluine Hevosineen kesällä Helsinkiin (Kaisaniemi, 5.8.)! Aiemmin on tiedotettu mm. Nick Caven saapuminen (Flow festivaali, Helsinki, 7-11.8), puhumattakaan Samantha Foxista (Torin rytmit, Hyvinkää, 13.7)! Tulee pirunmoinen kesä!
Nick Cave,
Ruisrock
1997
Nick Cave & The Bad Seeds oli Ruisrockissa 1997 ja kuvauslupa oli lehdistölle myönnetty kahden ensimmäisen kappaleen ajaksi. Itse otin kuvani yleisön joukosta. Tuohon aikaan sai kuvata vielä putken kanssa. Vuotta aiemmin kuvasin innoissani Pulpia, hyvältä paikalta.  Disco 2000 avasi setin ja sitten rullattiin! Huomasin kuinka Jarvis Cocker poseerasi, piti asentoa ja että nyt tulee hyvät rokkikuvat! Varmasti olisi tullutkin, mutta filmi ei ollut lähtenyt kamerassa pyörimään. Vieras kamera. Kuvista viis, keikka oli mainio, loistava! Samaisena vuonna oli myös Neil Young! Päivän jatkot!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti